om mos auto care

Profil MO’s Auto – Den lokale mekaniker

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel mekaniker?

Kunden er i centrum hos Mos Auto

Hos Mos Auto Care prioriterer vi først og fremmest vores kunders behov og ønsker. Hos os tager vi udgangspunkt i at tilrettelægge vores service og ekspertise specifikt til den enkelte kunde, så kunden får den bedst mulige behandling af sin bil. Vi lægger vægt på at lære vores kunder at kende, da kunden er omdrejningspunktet for vores firma, og vores mål er at tilfredsstille vores kunder på bedste vis.

Vi går højt op i at leve op til og overgå vores kunders forventninger, og sørger altid for kunden får en oplevelse med minimal ventetid, god service, og fleksibilitet. Hvis dette er den oplevelse du mangler hos et professionelt klargøringsværksted, så kan du få den i dag hos Mos Auto.

Visioner

Vores vision er at samle Mos Auto og Mos Auto Care under ét tag, således at vi kan tilbyde vores kunder komplet service inden for både mekanisk og kosmetisk vedligeholdelse. Vi ønsker at vores kunder i fremtiden kun skal henvende sig ét sted for alle deres bil-behov, for at gøre en travl hverdag lidt nemmere.

Eksperter i Bilpleje

Mos Auto Care udbyder professionelt totalkoncept i bilpleje. Vi er klar på at tilbyde alle former for behandlinger til din bil, og vi forsøger løbende at blive oplært i de nyeste kurser og produkter, som kommer på markedet. På den måde kan vi altid være konkurrencedygtige og dele vores ekspertise og erfaring med vores kunder.

Du kan under “vi tilbyder” se hvad din mekaniker i Glostrup kan tilbyde!

Skulle du have eventuelle spørgsmål til værkstedet, hvad vi tilbyder eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger til højre på siden.

Vi glæder os til at se dig!
Mos Auto, din mekaniker Glostrup!

 

Bliv kontaktet