Autoværksted GlostrupAutoværksted i Glostrup - lokalt og godt

Autoværksted & Automekanier i Glostrup

Mo’s Auto er vores velbesøgte autoværksted i Glostrup, som dagligt servicerer kunder fra Glostrup og Vestegenen. Er du borger i Glostrup, er det oplagt at benytte vores lokale autoværksted, da vi også har stor interesse i at løse de udfordringer du har med din bil.

Lokalt autoværksted i Glostrup med sans for kvalitet

Vi er dit lokale autoværksted i Glostrup, som vægter kvalitet højere end noget. Vores mekanikere anvender kun reservedele og udstyr i høj kvalitet, hvilket er med til at sikre et kvalitetsresultat. Vi behandler din bil som var det vores egen, hvorfor du kan føle dig godt tilpas, når du efterlader din bil på vores autoværksted.

Du kan besøge os på Hovedgaden 149 i 2600 Glostrup, hvor vi holder åbent på alle hverdage. Skal du blot have besvaret en række ubesvarede spørgsmål, kan du nøjes med at sende en mail eller ringe på vores hovednummer. Du kan også bestille en tid eller anmode om et tilbud på autoreparation, klargøring eller foliering.

Autoværksted Glostrup – Vi beskæftiger de dygtigste mekanikere

Mo’s Auto er som bekendt et autoværksted i Glostrup, som beskæftiger de dygtigste mekanikere. Foretrækker du også, at din bil bliver serviceret af en professionel mekaniker, bør det blot være med til at bekræfte dig i, hvorfor vores autoværksted er det helt rigtige sted at lægge vejen forbi.

Der er stort set ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan udføre. Vi tilbyder bl.a. alt i klargøring, alt i folie og alt i reparation, så du kan få løst lige præcis den opgave, du efterspørger i øjeblikket. Vi er tilsluttet CAD (Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark), hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Vi er desuden medlem af Autoværkstedernes Brancheorganisation.

Er du overbevist om, at vores lokale autoværksted i Glostrup er noget for dig og din bil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder gerne et fordelagtigt tilbud til dig.

Besøg Mo´s autoværksted i Glostrup vi dækker også bl.a. Herlev, Rødovre og Brøndby.

Bliv kontaktet
Autoværksted Glostrup - reparation og service